Ongevraagd

Onlangs vroeg iemand die ook met Healing werkt aan mij of je zonder toestemming van de ander Healing mag sturen ?Want, zo vervolgde ze, ik ken iemand die ziek is en problemen heeft en ik wil haar graag helpen, dus ik stuur iedere avond lichtjes maar heb niet het idee dat het werkt.

Lees meer »

Huis in een andere dimensie

Jaren geleden vertelden de Gidsen ik dat ik in een andere dimensie ook een huis had en lange tijd ging ik daar naartoe als ik verdrietig of boos was, of als ik de wereld waarin ik leef te lastig en te hectisch vond.

Lees meer »

Botsen

Tijdens al die jaren dat ik bezig ben met bewustwording ervaar ik heel regelmatig dat het“botst” in mij. Oude energie moet er uit om ruimte te maken voor de nieuwe energie.En dat is op gezette tijden best wel lastig, zacht uitgedrukt.

Lees meer »

Boodschappers

Mijn hele leven lang ben ik al omringd door dieren en vaak houd ik meer van dieren dan van mensen omdat ze zo onvoorwaardelijk in hun liefde zijn.Ook zijn zij vaak boodschappers uit de ongeziene wereld en gisteren herinnerde ik me ineens weertwee voorvallen waarin dieren heel duidelijk iets aan mij kwamen vertellen en daar ben ik ze nogsteeds intens dankbaar voor en dat wil ik graag met jullie delen.

Lees meer »