Ik ben Noor en sinds 2002 werk ik met veel liefde en plezier als Soul-Artist in mijn praktijk The Soul-Art Company.
Eigenlijk ben ik gewoon een vrije Ziel die niet in een hokje te stoppen is en die alleen maar doet wat ze leuk vindt, namelijk met mensen bezig zijn en ze laten zien wat vrijheid en bezield leven is.

En creëren, veel creëren met verf, potloden, markers en mooi papier.

 

Dat is mijn manier om bewustmakende Readings te geven en binnen het mediumschap dat heel breed is, ligt daar mijn grootste kracht. Ik ben een kunstzinnig medium.

Voor mij gaat bezield leven  niet om de "roze wolken-spiritualiteit" of interessant-doenerij, maar om Aardse nuchterheid en een verbinding met dát wat wij vaak "boven" noemen.
Het Aardse spirituele collectief is voor mij te dogmatisch en gaat juist niet over vrijheid, maar over kleinhouden en daar voel ik me niet in thuis.

Het was voor mij een lange zoektocht naar mezelf. Heel wat oude overtuigingen heb ik losgelaten en dat was niet altijd gemakkelijk.
Lang heb ik me een soort van Alien gevoeld, ik hoorde nergens bij en heb me altijd een buitenstaander gevoeld.
Inmiddels heb ik dat geaccepteerd, het is wat het is en het maakt me niet meer uit omdat alles dat ik doe uit mijn Ziel komt.
Het heeft me vrijheid geschonken.

I am that I am.

Mijn mediamieke kant heb ik ontwikkeld door ten eerste mezelf toe te staan dat ik deze kwaliteit nou eenmaal heb en de "kneepjes van het vak" heb ik leren ontwikkelen door opleidingen te volgen aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland.