Ik ben Noor en sinds 2002 werk ik met veel liefde en plezier als Medium, Reiki-Master en Spirit-Artist in mijn praktijk The Soul-Art Company.
Ik ervaar vaak om mij heen dat men het heel bijzonder vindt dat ik Medium ben, maar voor mij is het altijd heel normaal geweest.
Er hangt  een zweem van geheimzinnigheid rond het mediumschap, maar eigenlijk is het gewoon een gevoeligheid die iedereen heeft maar die niet iedereen gebruikt of ontwikkeld heeft.
Voor mij gaat mediumschap niet om de "roze wolken-spiritualiteit" of interessant-doenerij, maar om Aardse nuchterheid en een verbinding met dát wat wij vaak "boven" noemen.
Mediumschap gaat over bewijzen leveren en niet over vaag geneuzel.

Ik ben niet zo van gezweef en voorspellingen en ik heb ook geen glazen bol, dus als je dat soort dingen zoekt moet ik je teleurstellen, maar voor levensvragen, inzichten, Soul-Art & Reading en Reiki kan je bij mij terecht.

Wat ik wél ben is eerlijk en oprecht en soms wat confronterend wanneer dat nodig is en mijn eigenste "hullie daar boven" waar ik mee samenwerk zijn dat ook, daarom matchen wij zo goed en kunnen we mensen op een integere manier een stukje op weg helpen.
In 2001 kwam Reiki in mijn leven, na een hele zware periode en het heeft mij gered, echt waar. Ik was er zó van onder de indruk dat ik het zelf ben gaan leren en in 2003 ben ik Reikimaster geworden en heb ik al heel veel mensen met deze prachtige energie behandeld en ingewijd wanneer ze het zelf wilden leren.

Het was voor mij een lange zoektocht naar welk aspect van het Mediumschap het beste bij mij past, want met Mediumschap kan je op zó veel verschillende manieren werken.
Toen ik in 2015 weer eens een week studeerde aan het Arthur Findlay College in Engeland viel het kwartje.
Ik volgde die week een cursus die ging over Trance & Art en in die week gaven cursisten consulten aan elkaar.
We maakten dan contact met de Spirituele Wereld en als er een Spirit voor de ontvanger doorkwam maakten we daar een tekening van en gaven informatie door over diegene aan de ontvanger.
Mijn tekeningen werden herkend en ook de informatie klopte.
Mijn docenten vertelden me toen dat ik een echte Spirit-Artist ben en het duurde wel een tijdje voor ik dat echt kon geloven.
Maar nu weet ik inmiddels dat, binnen het Mediumschap, dáár in mijn ware kracht zit en sindsdien maak ik Soul-Art met een Reading daarbij.

* 2001 - 2003 Reiki
* 2009 - 2010 Reconnective healing
* 2010 - 2013 Academie voor Mediumschap in Naarden
* 2010 - 2016 Arthur Findlay College : Mediumschap, Trance-Healing, Trance & Art