Reactie plaatsen

Reacties

Petra
4 maanden geleden

Lieve Noor,
Dank je wel voor de prachtige reading en tekening die je voor mij hebt gemaakt.
Door jouw reading ben ik gaan beseffen dat ik mag zijn wie ik ben en ook een bevestiging dat waar ik mee bezig ben weer moet oppakken. Was prachtig lieve Noor en wat een prachtige ontmoeting.
Ik kwam thuis in een warm bad.
Dikke knuffel en heel veel liefs van Petra.

Yolanda
5 maanden geleden

Mijn SoulArt reading bij Noor was in een woord verbluffend.
Noor wist mij feilloos te karakteriseren, waardoor ik weer in mijn kracht kwam…
Het gevoel alsof ik mezelf vergeten was maar nu via Noor weer ontmoette. "
Ja dit ben ik, hier sta ik voor.. en dat is helemaal okay!
Mijn tekening is prachtig en de symbolen herinneren mij aan mijn waarden.
En Noor? Haar energie is als een warme deken die je omarmt.
Lieve Noor.. dank voor deze prachtige ontmoeting!

Liesbeth
5 maanden geleden

Na een gesprek met iemand die al een tekening en reading had ontvangen, heb ik mezelf er ook een cadeau gedaan. Toch spannend wat er dan mag zijn want een zielstekening gaat niet over onze egostukken, maar wat onze ziel op dit moment wil delen. Eerst kreeg ik de tekening te zien, geraakt door wat ik zag, zelfs zonder woorden. Die gaven echter wel bevestiging van wat ik in de tekening zag. Ook bevestiging over wat er was en waar ik nu sta. Voor mij gaat deze SoulArt over afsluiting van een periode waarin veel te leren was, en het begin van het nieuwe,of misschien beter gezegd; over waar mijn ziel echt wil zijn..

Els
6 maanden geleden

Ik heb Noor gevraagd 'n spirit tekening met Reading te maken. Toen ik ze kreeg was ik er enorm geëmotioneerd door. Daarin was ik erkend voor wie en wat ik ben.
Noor had van mij geen enkele informatie maar alles wat er in de tekening en de Reading kwam klopte als n bus.
Niemand weet van mij het volledige verhaal van mijn leven, behalve hier en daar iets. Nu stond dat zomaar in de Reading en de tekening. Echt geweldig.
Het heeft me zoveel erkenning gegeven. Ik ben blij.
Dankjewel Noor🙏

Marno
6 maanden geleden

De SoulArt & Reading heb ik mijzelf cadeau gedaan omdat ik op Facebook een SoulArt tegenkwam. Mijn gedachte was direct: Dat wil ik ook! Geen idee over hoe of wat. Noor kon ik niet en ik was niet bekend met Spirits en Readings. Ik wilde een kunstwerk wat is afgestemd op mijn ziel en energie op mijn plek gaan hangen. Noor vertelde mij dat ze wel 3 keer opnieuw is begonnen om mij te kunnen "vangen". De bijbehorend reading was voor mij een godsgeschenk. De kwartjes vielen op zijn plaats en ik kon connecties maken en de verbanden zien aan de hand van de reading. Lieve Noor, ik ben je enorm dankbaar dat je voor de tijd hebt genomen!
Liefs, Marno

Esther
6 maanden geleden

Lieve Noor,
Hierbij mijn review.

Noor kan met haar woorden en bijbehorende prachtige tekeningen die ze maakt, heel treffend en kleurrijk komen tot de kern van je ZIJN.
De reading van Noor aan de hand van je SoulArt tekening is een beleving van kleur bekennen, van verrassen en liefdevol naar jezelf mogen kijken.
Heldere boodschappen die gehoord en gezien mogen worden en waar je niet (meer) om heen kunt.
Ik kwam bij Noor omdat ik voor mijn gevoel in een soort van Groundhog Day was beland.
Steeds weer op datzelfde kruispunt staan treuzelen en dralen.
Om vervolgens mijn eeuwige zoektocht voort te zetten op deze aardbol.
Ergens wilde er geen knopje in mij om. Maar na de liefdevolle kick in theass-reading van Noor is het hoogste tijd om uit mijn labyrint te stappen en te gaan bloomen.
Daar ben ik je erg dankbaar voor Noor.

Babs
6 maanden geleden

Noor verstaat de kunst om samen met hullie van daarboven, precies datgene aan te reiken waar ik nog zoekende in was. In haar prachtige tekening wist ze subtiel de energie en symbolen te vangen waar mijn kracht, mijn spiegels, mijn groei en uitdaging zitten en daarmee gaf ze/ gaven ze me nét dat duwtje in de rug, bevestiging waar ik nog twijfelde en mijn nek niet durfde uit te steken. Hiermee gaf ze me een groot geschenk omdat daardoor een verschuiving in me plaatsvond van afwachten naar daadkracht!! Dank je wel voor dit mooie kado én de schop onder mijn kont ❤

Susan
6 maanden geleden

Dank je wel voor je healing en reading.
Ik maakte een afspraak omdat ik nieuwsgierig was. Ik kende je niet, ja, via een wederzijdse vriendin. Dus het voelde goed om naar je toe te gaan. Warm welkom, het voelde vertrouwd. We zijn meteen aan de slag gegaan, omdat je eigenlijk al meteen "contact" had. De boodschappen waren heel duidelijk voor mij, bevestigend. Ik ben er absoluut mee aan het werk gegaan. De tip van het glazen ei, gebruik ik vaak, dank je wel. Jammer dat het voor mij te ver weg is, anders had ik zeker nog een afspraak gemaakt. Wie weet kom ik nog wel een keer in de buurt. We houden contact, ik wens je het allerbeste en wie weet tot ziens. Groetjes Susan.

Wendy
6 maanden geleden

Ik kan Noor zeker aanraden,
de concrete helderheid van de berichten
In een lichte warme sfeer kunnen je echt inzicht geven en verder helpen.

Petra
6 maanden geleden

Lieve Noor,
Inmiddels heb ik al 2x een healing ontvangen bij Noor en het geeft mij veel rust, in mijn lijf en in mijn hoofd.
Liggend onder een lekker kleedje, in een mooie rustige kamer, mocht ik de warme en troostende handen voelen terwijl ze mij op verschillende plekken aanraakte......, en ook de ontspanning die er in mijn lijf kwam.
HEERLIJK !!!
Na de healing voelde ik me zwaar en ook wel moe, alsof de zwaartekracht meer aan me trok.
Noor vertelde dat ik nu meer geaard was.
Dat je dat zo duidelijk kunt ervaren is voor mij nieuw, en echt fijn.
Mijn hoofd voelde naderhand helderder, waar ik veel behoefte aan had, dus ik was er blij mee.
Ik vond het erg warm en fijn om dit meegemaakt te hebben, en de nawerking is nog dagen te voelen!
Kan het iedereen aanbevelen !!!
Het is positieve opbouwende aandacht die je op deze manier aan jezelf geeft (of laat geven)
Liefs en knufs, Peet.